dilluns, 30 d’abril del 2012

Un projecte per a millorar el futur

Enric Martín Fuentes,
candidat a director de l’EPSEVG








 
El seu equip:
  • Manuel Moreno,
  • Rafael Morillas,
  • Ignasi Perat,
  • Sergi Sánchez, 
  • Antonio Miguel López,  
  • Jordi Segalàs (Comissionat), ...
Estem davant uns desafiaments molt importants, com a país, com a Universitat i com a Escola. Tots en som responsables de l’elecció que fem, d’ella en dependrà una part del nostre futur.


Ens presentem com a equip amb experiència en la gestió, renovat en les persones i les idees, i compromès amb l’Escola. I ens presentem amb el desig d’obtenir la vostra confiança per a fer front, al vostre costat, als reptes que tenim.
Coneixem perfectament la situació actual de l’Escola, i de la universitat en general. Aquest coneixement ens condiciona, i ens valida al mateix temps, alhora de presentar les nostres propostes d’actuació. Són propostes que van adreçades a millorar el nostre posicionament a l’àmbit universitari, a millorar les nostres condicions de treball, a potenciar els nostres punts forts. Són propostes que us presentem i sotmetem a la vostra confiança, i de les que us demanem ens digueu com les podem millorar.
El nostre compromís és de treballar pel camí del diàleg i la participació. La nostra visió de l’Escola és de continuar sent un eix clau en el desenvolupament social i tecnològic del nostre àmbit d’actuació, i esdevenir el referent territorial de la UPC al sud de Barcelona.
Per una escola de tots i per a tots


Volem una Escola d’excel·lència universitària, pública i de qualitat, referent territorial de la UPC.
Volem fer front, al vostre costat, als reptes que tenim.
El nostre compromís és de treballar pel camí del diàleg i la participació.
Us presentem unes propostes adreçades a millorar les nostres condicions. Digueu-nos com les podem millorar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada